Angela’s blog

KNIT & KNOT VERWENNEMENT

Kennen jullie de KnitenKnotbeurs? Een beurs in de Koepelhal in Tilburg, voorheen twee keer per jaar, dit jaar op 1-2-3 oktober. Brabantse gezelligheid op en top en niet te massaal. Een must voor ieder die van breien, haken, vilten, spinnen, macrameeën en borduren houdt.

M A A R..

Ze hebben nu iets speciaals georganiseerd in het Brabantse Lierop.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is LOGOKK_Verwennement-01-1024x376.png

op dinsdag 30 juni haken en op woensdag 1 juli breien. Met maximaal 30 deelnemers, 2 workshops van 1,5 uur (je kunt uit meerdere workshops kiezen), safety- en goodiebag, privé shoppen bij diverse winkeltjes, advies en inspiratie van specialisten. Voor meer informatie ga naar https://knitenknot.nl/verwennement/

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is Facebook-bericht-zonder-data-2-1-1024x1024.jpg

Ik heb me opgegeven voor dinsdag 30 juni het haken. En ben heel benieuwd hoe dit zal zijn. Als jullie willen weten welke workshops ik heb gevolgd, wat voor winkeltjes er waren, wat ik nog meer heb geleerd en gehoord, blijf me dan volgen via deze website, via instagram @creativefryslan of @handmadebyangelseyes of facebook @handmadeby.angels.eyes.

Hier zal ik een uitgebreid verslag doen van het evenement, en misschien wat interviewtjes met deze of gene. Dus houdt het in de gaten!

En meld je aan bij dit exclusieve verwennement. Wie weet zijn er nog tickets.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is Facebook-Bericht-1024x1024.jpg

3 Replies to “Angela’s blog”

 1. Dank jullie wel zeg voor de promotie in het hoge Noorden, daar zijn wij in het zonnige Zuiden heel erg blij mee! Zo zie je maar weer, draad verbindt!

  Hartelijke groeten van het team KNIT&KNOT Miranda en Thea

 2. Dank je wel voor de promotie zeg. Superleuk. Daar zijn we erg blij mee. KNIT&KNOT is ook echt een feestje voor alle haak-en breiliefhebbers uit NL en België.
  Het verwennement doen we dit keer kleinschalig en gezellig. Draad verbindt immers we gaan voor een leuke dag. Heel veel groetjes vanuit het zonnige zuiden richting alle creatieve mensen in Fryslân! Hartelijke groeten namens het team KNIT&KNOT Miranda en Thea

  1. Dank jullie voor je reactie. Het leuke is dat het een samenwerking is tussen het zuiden en het noorden. De website wordt beheert door het noorden (creativefryslan) en deze blog is geschreven door het zuiden (handmadebyangelseyes) . En inderdaad draad verbindt.
   Ik hoop dat het een leuk feestje wordt. Maar dat kan men hier lezen. Dus blijf ons volgen.
   Tot volgende week Thea en Miranda, groetjes van Angela

Comments are closed.