Over Creative Fryslân

Wie zit er achter Creative Fryslân?
Ik ben Willemijn en woon in het noorden van Nederland. Creative Fryslân is ontstaan omdat ik in 2015/2016 ziek werd waardoor ik noodgedwongen bedrust moet houden en vooral veel rust moest nemen. Dit vond ik ontzettend lastig en ik wilde toch graag wat doen naast al het Netflix kijken. Ooit had ik al eens een zetje haaknaalden en wat wol gekocht om te proberen maar het lukte me maar nooit. Nu ik toch rust moest nemen dacht ik laat ik het eens proberen. Daar is de verslaving voor het haken begonnen. Nu haak ik met onwijs veel plezier en vind ik het onwijs leuk om dit ook met jullie te delen.

Creative Fryslân is voor mij echt een hobby. Ik werk namelijk gewoon nog 32 uur in de week bij een pensioenadministratie kantoor. Haken is voor mij echt ontspanning en hier krijg ik echt heel veel energie van.

Verkoop ik mijn producten?
Daar kan ik heel kort en krachtig over zijn. Ja ik verkoop producten.
Wat moet je doen als je interesse hebt in één van mijn producten?

  • Ga naar mijn shoppagina
  • Kijk in welk product jij interesse hebt en stuur een mail naar info@creativefryslan.nl met een duidelijke omschrijving die bij het product staat.
  • Staat er een product tussen maar niet helemaal naar je smaak? Laat het me dan weten. Dan gaan we overleggen en komen we er vast en zeker uit!