Zo, even een persoonlijke update. Het staat wellicht wat los van de creativiteit maar de wereld is toch 180 graden gedraaid op dit moment. Hoezo een cliché…?

Jesse is inmiddels alweer ruim drie weekjes oud. Doordat we niet echt een start hadden die we gewenst hadden is het ook even een rollercoaster geweest. Is het erg? Nee absoluut niet. Nu we weer wat in de rust komen merk ik dat ik weer energie heb ook voor andere dingen. Hoewel op dit moment de hoofdtaak het voeden van Jesse is, wasjes draaien en flesjes schoonmaken heb ik ondertussen mijn serie (station 19) bekeken en ik kan niet wachten op het nieuwe seizoen. Zo zou ik toch ook wel weer Grey’s Anatomy willen zien. Ooit ben ik er in een seizoen mee opgehouden. Spijt van, nu loop ik heel wat seizoenen achter helaas. Ik kan ook niet meer de oude seizoenen zien denk ik.

Nu het serie kijken afgelopen is voor mij ben ik zo nu en dan eens aan het puzzelen in een boekje. Heerlijk die afleiding. Ergens denk ik ook wel weer aan haken. Lijkt me ook wel weer fijn om te doen. Maar moet echt nog eens de haaknaald pakken en er mee verder gaan.
Ook speelt de naaimachine ook wel eens door mijn hoofd. Maar door de slapeloze nachten ben ik bang dat ik iets teveel fouten ga maken.
Dat stel ik dus nog maar even uit. Maar ik heb nog stof liggen voor het maken van broekjes. Dus dat wil ik nog wel eens gaan maken. Misschien wel komende week even mee aan de slag.

Wel ben ik nog op zoek naar leuke baby shirtjes. Iemand nog een leuke aanbeveling? Dan hoor ik het graag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.