Simpel mandje naaien

In mijn vorige blog schreef ik al dat ik graag een opgeruimd huis heb. In tegendeel tot opgeruimd heb ik twee open kasten in de woonkamer. Ik erger me er soms geel en blauw aan omdat het eigenlijk altijd een bende lijkt. Maar ook met een kleine op komst wil ik graag alles opgeruimd hebben op de babykamer.

Mandje naaien
Dus een oplossing is om een simpel mandje te gaan naaien. Je kunt ze ook kopen maar zelf maken vind ik veel leuker. Dus ik ben op pinterest op zoek gegaan naar een naaipatroon. Die had ik zo gevonden, maar…… Ik had te weinig wafelstof liggen. Dus ben ik opnieuw op zoek gegaan naar een mandje. Maar wel eentje waar iets minder stof bij nodig is en nog steeds goed te gebruiken.

Patroon
Uiteindelijk ben ik aan de slag gegaan met een patroon die dus ook op pinterest vond. Ik heb gevonden op de blok van stikplezier. Hier kun je het patroon vinden. Ik heb gebruik gemaakt van een restje wafelstof wat ik nog had liggen en een stukje katoen.
Wel heb ik er vlieseline tussen gedaan zodat ie toch wat steviger werd. Dan weet ik in ieder geval zeker dat het mandje recht op blijft staan. Moet zeggen dat mijn mandje iets rechthoekiger is geworden dan op het patroon hierboven. Ik weet wat ik fout heb gedaan 🙂

Resultaat
Het resultaat ben ik weer blij mee. Het is ook een simpel patroontje en ik had hem ook zo maar af. Ik ben lang bezig geweest met het uitknippen van het patroon en de vlieseline er op strijken. De tijd dat ik achter de naaimachine heb gezeten was korter.. Ik ga het mandje vast heel vaak gebruiken.

Interesse in een mandje?
Heb jij interesse in het een mandje? Neem dan contact met me op. Hij staat nog niet in de shop. Mijn idee is wel om dit verder uit te gaan werken. Zodat er uiteindelijk een aantal op voorraad komen te staan.

Liefs,
Willemijn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.