Help jij mij met het vinden van een goed doel?

Tijdens mijn knieoperatie ben ik begonnen met het haken van een deken. Ik haakte de deken voor een groot project. Maar helaas kon ik toen toch niet de energie vinden om te gaan haken. Vervolgens zijn de granny’s die wel gemaakt hebt, in een kast beland. Ik vond het zonde om het gehaakte werk weg te gooien dus ik heb de deken afgemaakt en nu ben ik op zoek naar een goed doel. 

Nadenken over wat ik met de deken wil gaan doen
Het grote project waarvoor ik toen voor haakte heb ik de deadline niet gehaald. Mentaal kon ik me na de operatie er niet toe zetten. Wel had ik al wel de helft van de granny’s gehaakt maar dat was niet genoeg. De mooie vierkantjes belandden in de kast om daar maar te blijven liggen.

Zonde! Want ik had er al wel wat tijd in gestopt. Moet ik het dan maar weggooien? Nee, dat vond ik niet nodig. Dus ik ben de deken gaan afhaken en ondertussen ben ik gaan nadenken wat ik er mee kon. Zelf heb ik geen deken nodig. Dus dan help ik graag andere mensen die wel een steuntje kunnen gebruiken. Een aantal keren heb ik wel gevraagd naar goede doelen. En ik had er ook eentje gevonden. Helaas heb ik geen reactie gekregen op de vraag waar ik de deken naar toe kan sturen. Nu ben ik op zoek naar een ander goed doel.

Weet jij een goed doel waar ze deze deken goed kunnen gebruiken?
Weet jij een goed doel waar ze een deken goed kunnen gebruiken? Laat het me weten! Ik wil namelijk dat deze deken een goed plekje krijgt en dat mensen die het nodig hebben deze kunnen gebruiken. Het is jammer als deze in de kast blijft liggen. Dat is het niet waard. Nee ik heb liever dat iemand die het heel goed kan gebruiken, de deken ontvangt!

Je kunt me een mail sturen maar je mag hieronder ook een comment achterlaten. Dan ga ik contact opnemen met het goede doel en dan hoop ik dat de deken daarnaartoe kan J

Help jij mij met het vinden van een goed doel? Dan zou ik super blij zijn en ik weet zeker dat de ontvanger er ook heel blij mee gaat zijn.

Liefs,
Willemijn