Nieuwe website

Ik ben een tijdje terug weer eens opnieuw begonnen met het herindelen van de website. Ik vind dit leuk om te doen en ik mag er graag mee bezig zijn. Maar ik moet ook zeggen dat het me wel wat tijd kost uiteraard. Doordat ik veel op mijn werk ook al voor de laptop zit ontbreekt het me in de avond regelmatig om de laptop ook nog eens open te klappen.

Zeker wanneer het ook nog eens mooi weer is! Dan ben ik toch liever buiten nog even bezig en geniet ik van de natuurlijk. Heerlijk is dat en het is voor mij ook een zen-moment.
Maar ik was wel toe naar een wat makkelijkere website die vooral wat overzichtelijker is dan dat het was. Hij staat al een tijdje online dus wellicht heb je het al ontdekt.

Wat wil ik met de website?
Tsja dat is nog steeds een hele goede vraag waar ik niet heel goed een antwoord op kan geven. Ik wil namelijk heel veel maar ik merk dat het veel energie kost. Soms denk ik ‘Ja, ik ga er voor!’ en het volgende moment kom ik er gewoonweg niet aan toe omdat het me teveel tijd kost. Ik heb deze website wel dus ik wil graag iedereen die creatief is toch ook een beetje de ruimte te geven om zo nu en dan een blog te plaatsen.

Lijkt het jouw leuk om eens iets over je hobby te vertellen?
Lijkt het je leuk om iets te schrijven over je hobby maar durf je niet goed de eerste stap te zetten? Neem dan even contact met me op. Ik wil namelijk wel mijn website beschikbaar stellen voor jou creativiteit. Dus schroom niet maar mail me. Dat kan naar info@creativefryslan.nl. Als jij met mij contact opneemt, dan weet ik zeker dat we er uit gaan komen en dat jij je ei kwijt kunt.