KNIT&KNOTVerwennement Haken

Kennen jullie de KnitenKnotbeurs? Een beurs in de Koepelhal in Tilburg, voorheen twee keer per jaar, dit jaar op 1-2-3 oktober. Brabantse gezelligheid op en top en niet te massaal. Een must voor ieder die van breien, haken, vilten, spinnen, macrameeën en borduren houdt.

M A A R..

Ze hebben nu iets speciaals georganiseerd in het Brabantse Lierop.

op dinsdag 30 juni haken en op woensdag 1 juli breien. Met maximaal 30 deelnemers, 2 workshops van 1,5 uur (je kunt uit meerdere workshops kiezen), safety- en goodiebag, privé shoppen bij diverse winkeltjes, advies en inspiratie van specialisten. Voor meer informatie ga naar https://knitenknot.nl/verwennement/

Ik heb me opgegeven voor dinsdag 30 juni het haken. En ben heel benieuwd hoe dit zal zijn. Als jullie willen weten welke workshops ik heb gevolgd, wat voor winkeltjes er waren, wat ik nog meer heb geleerd en gehoord, blijf me dan volgen via deze website, via instagram @creativefryslan of @handmadebyangelseyes of facebook @handmadeby.angels.eyes.

Hier zal ik een uitgebreid verslag doen van het evenement, en misschien wat interviewtjes met deze of gene. Dus houdt het in de gaten!

En meld je aan bij dit exclusieve verwennement. Wie weet zijn er nog tickets.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.