Uiltje met muziekdoos

Een uiltje waarin een muziekdoosje zit. Ideaal voor baby’s of jonge kinderen. Je kunt dit bij het bed neerleggen of als je kindje wat ouder is dan kan hij/zij er ook mee spelen. Ik heb er goede verhalen over gehoord.

Het patroon heb ik van een vriendin gekregen. Tijdens het schrijven van deze blog kom ik er helaas achter dat de website niet meer bestaat waar het patroon op te vinden was. Dit vind ik onwijs jammer want ik had er graag naar toe verwezen zodat ook jullie het patroontje konden gebruiken.

Ik heb dit uiltje gemaakt omdat ik hem zelf ook onwijs tof vind. Ik krijg er energie van om dit te doen. Daarnaast is het natuurlijk ook voor de kleine bedoeld 😉 Ik ben blij dat ik dit patroon gekregen hebben van mijn vriendin. Toevallig op een beurs kwam ik het muziekdoosje tegen dus dat heb ik meegenomen.

Wat heb je nodig?

  • Haaknaald 3
  • Drie bollen haakkatoen (ik heb Phildar Cotton 3 gebruikt) in verschillende kleuren
  • Een stopnaald
  • Vulling
  • Stitchmarkers
  • Ik heb nog een muziekdoosje met het liedje Twinkle Twinkle Little Star er ingestopt.

Ik heb het uiltje in ongeveer drie avondjes gehaakt en dan heb ik er relatief rustig over gedaan. Ik ben heel blij het met het eindresultaat.

Ik heb echt geprobeerd om overal op internet naar te zoeken naar het patroon van de rechtmatige eigenaar. Helaas is me dit niet gelukt. Het patroon is namelijk was namelijk te vinden op inmiddels de opgeheven website mijnwebwinkel.nl

Omdat er expliciet in het patroon vermeld stond het patroon niet te delen zal ik het patroon ook niet op mijn website publiceren. Sorry!

Als je het uiltje echt wilt maken neem dan even contact met op. Wellicht dat ik je via de mail verder kan helpen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.