Wil jij een keer een gastblog schrijven?

Lijkt het jou een keertje leuk om een blog te schrijven over je hobby maar heb je geen idee waar je de blog wilt plaatsen? Hierbij bied ik je de kans aan om je blog te laten posten op mijn website! Ik vind het super leuk om te connecten met andere mensen en hiervoor lijkt het me leuk om dan ook samen te gaan connecten!

Heb jij iets wat jij graag kwijt wilt op een blog wat te maken heeft met creativiteit maar je weet niet goed hoe je mensen bereikt? Grijp dan je kans en benader mij. Dat kan via de mail info@creativefryslan.nl of even een berichtje te sturen op Instragram/facebook als je dat makkelijker lijkt.

Ik geef jouw de vrijheid om te bedenken wat je wilt schrijven als het onderwerp maar wel gaat over creativiteit. Voor de rest, ga los zou ik zeggen. Dan zorg ik er voor dat je bekendheid krijgt op de website / Instagram / Facebook. Uiteraard doe ik alles in overleg en zullen we er samen uitkomen.

Dus lijkt het je wat, om iets te schrijven over je favoriete creatieve hobby? Neem contact met me op!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.