Traktatie kind 1 jaar op de opvang

Onze kleine man is in augustus alweer 1 jaar geworden. Omdat hij twee keer in de week naar de opvang gaat moesten we natuurlijk ook trakteren. Wat vond ik dat lastig want nergens kon ik een superleuk idee vinden. Uiteindelijk heb ik een printable gemaakt voor de knijpzakjes van Organix. Het is toch een prachtplaatje geworden?

Trakteren op de opvang
Ieder kind wat jarig is, gaat natuurlijk trakteren op de opvang. Ik lette er de laatste paar maanden al op wat er gegeven werd. Ik wist echt niet wat ik moest doen. Daarnaast kwamen de laatste paar keren nogal vaak de rozijntjes naar voren dus ik vond dat ik dat niet mocht geven.

De knijpzakjes vond ik in het algemeen wel goed. De baby’s kunnen ze nog niet gebruiken maar ze zijn wat langer houdbaar dus op een later moment kan het wel. Op internet kon ik geen leuke printable vinden om als jasje te gebruiken voor het knijpzakje. Het formaat wat ik vond, was een formaatje kleiner.

Zelf een printable gemaakt
Dus ik ben zelf aan de slag gegaan om een printable te maken. Ik heb deze gepersonaliseerd maar voor jullie heb ik een algemene printable gemaakt. Deze kun je hier vinden.

Hoe kun je de printable gebruiken voor onder andere de organix knijpfruit?
Wanneer je de printable download kun je hem gaan printen. Ik heb aan de buitenkant ongeveer een halve centimeter naast de blauwe lijn geknipt zodat ik op de blauwe lijn kan gaan vouwen. Persoonlijk vind ik een vouwlijn mooier dan een kniplijn. Mocht je geen zin hebben om te vouwen, dan kun je op de buitenste blauwe lijn gaan knippen. Hieronder heb ik een eenvoudig stappenplan gemaakt

  1. Knip de printable uit. Dit kan naast of op de blauwe lijn. Hangt er van af of je nog wilt vouwen of niet.
  2. Vouw de printable dubbel op de blauwe lijn in het midden
  3. Knip vervolgens het rondje in het midden uit. Alleen het rondje.
  4. Daarna kun je de zijkanten (niet de onderkant) gaan vastmaken. Dit kan met lijm maar kan ook met plakband. Ik heb plakband gedaan om het wat simpeler te houden.
  5. Nu heb je de keuze om de onderkant een klein stukje om te vouwen of het gewoon zo te laten
  6. Wanneer je de onderkant omgevouwen hebt, kun je de hoekje nog vastmaken.
  7. Doe de printable over de organix knijpfruit heen.

KLAAR!!

Heb je bovenstaande stappen gedaan? Dan ziet het er als volgt uit. Als het goed is

Wil jij een gepersonaliseerde printable?
Wanneer jij graag ook de naam van je kindje op de printable wilt hebben neem dan even contact met me op. Dan zorg ik er voor dat jij de printable met de naam van je kindje krijgt.

Liefs,
Willemijn